Norwegian utsetter oppstart av Canada-ruter

Årsaken er forsinkelser knyttet til leveringen av motorene til selskapets nye fly fra Boeing.

Flyselskapet Norwegian ekspanderer til stadig nye markeder. I mars kunne nyhetsbyrået Bloomberg fortelle at flyselskapet hadde sikret seg rettigheter til å starte billettsalget på ruter mellom Europa og Canada.Intensjonen var ifølge meldingen å starte flyvningene 23 .juli i år. Tirsdag sier imidlertid konsernsjef Bjørn Kjos i et intervju med Bloomberg at Canada-flygningene blir utsatt til neste år.Årsaken er forsinket levering av to av selskapets nye fly av typen Boeing 737 Max. - Vi opplevde en liten forsinkelse, ikke mye, men det ga oss en måned kortere forhåndssalgsperiode, sier Kjos til nyhetsbyrået.Forsinkelsene skal knyttes til utfordringer med motorene.