Ny styreleder i Hugo Games

Ny styreleder kommer inn, mens flere styremedlemmer går ut. Endringene begrunnes med at mobilspillselskapet går inn i en ny fase der det skal lansere flere spill og endelig bli lønnsomt.

«Hugo Games begynte en ny reise i fjor med ansettelsen av CEO Henrik Nielsen. På generalforsamlingen som ble avholdt tirsdag 24. april, ble det besluttet å spisse selskapet ytterligere og gjøre betydelig endringer i styret», skriver selskapet i en fersk børsmelding.På generalforsamlingen ble Jesper Theill Eriksen valgt som ny styreleder. Eriksen er konsernsjef i det danske software-selskapet Templafy og har i flere år hatt lederstillinger i telekommunikasjonsindustrien.«Det betyr at Hugo Games går videre med en styreleder som har omfattende erfaring fra både den tradisjonelle forretningsverden og den dynamiske nye software-industrien. CEO Henrik Nielsen er begeistret over å få muligheten til å jobbe sammen med Jesper Theill Eriksen i den ny fasen Hugo Games går inn i, hvor selskapet vil lansere flere nye og etterlengtende spill», heter det i meldingen.- Hugo Games lanserer flere nye spill i 2018, og forventningene er veldig høye. Vi har jobbet med mange spill i flere år, og nå er det på tide å se resultatene, sier Nielsen.- Men det betyr også at selskapet går inn i en ny fase der vi trenger den riktige erfaringen i styret, legger han til.Påtroppende styreleder Jesper Theill Eriksen, som allerede har flere styreverv, ser frem til å ta fatt på oppgavene i spillselskapet.- Hugo Games har noe fantastiske spill i sin «pipeline» med stort potensial. Spesielt den nye verdensomspennende lanseringer av «Kings of Soccer» har potensialet til å endre selskapets finansielle situasjon. Jeg ser frem til å bistå Hugo Games med å kapitalisere på svært etterlengtede spill, og forsikre at selskapet ikke bare blir lønnsomt, men at det holder seg lønnsomt, sier Eriksen som dermed tar over etter Henrik Kølle.Casper Rose og Keverin Terkelsen forblir i styret, mens Bertel David Maigaard, Rasmus Lund og Richard Flower, i likhet med Kølle, takker for seg.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker