Nye kontrakter til Solstad Farstad

To nye båter skal jobbe for INPEX.

Solstad Farstad har blitt tildelt to kontrakter av INPEX Australia for forsyningsskipene Far Swan og Sea Tortuga, opplyses det i en melding fredag.Kontrakten for Sea Tortuga har oppstart i april 2018 og en fast varighet på fem måneder, inkludert opsjoner på ytterligere tre ganger én måned.Far Swan startet arbeidet sitt fjerde april, og varigheten er planlagt til én måned, etterfulgt av fem opsjoner på én måned hver.Begge fartøyene skal jobbe i Australsk farvann på Itchys LNG prosjekt. - Vi er glade for å annonsere at vi har lykkes i å sikre kontrakter med INPEX Australia, en av våre nøkkelkunder i Australia, sier Kenneth Lande i Solstad Farstad.Fra før jobber skipene Far Scorpion og Far Sword for INPEX.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også