Opptur på børsene i Asia

Den gode stemningen fra Wall Street smitter over til Asia. 

A Chinese investor walks past a display showing stock prices at a brokerage house in Hangzhou in eastern China's Zhejiang province, Tuesday, Feb. 6, 2018. Asian markets were rattled Tuesday by the miseries on Wall Street, with Japan's Nikkei 225 index briefly dipping more than 7 percent, but investors seemed to be taking the gyrations in stride. (Chinatopix via AP)
Børs
Gårsdagens opptur på børsene i New York smitter over på de asiatiske markedene torsdag. Nikkei-indeksen stiger 1,93 prosent til 21.730,25, mens den bredere Topix-indeksen er opp 1,46 prosent til 1.731,11.I Sør Korea er Kospi-indeksen opp 1,54 prosent, mens Straits Time i Singapore styrker seg 1,83 prosent. S&P/ASX 200-indeksen i Australia er også opp 0,69 prosent.Kina-børsene er stengt torsdag.