Røkke er i god posisjon

- Det er en vært viktig avtale for oss.

Aker Solutions er i god posisjon for flere kontrakter på Johan Sverdrup, sier konsernsjef Luis Araujo i Aker Solutions, ifølge TDN Direkt.Torsdag meldte selskapet om intensjonsavtale med Statoil for modifikasjoner av stigerørsplattformen og feltsenteret for Johan Sverdrup i fellesforetaket med Kværner.- Det er en svært viktig avtale for oss. Både verdien og fortsettelsen fra fase en, sier Araujo på pressekonferansen i forbindelse med kontraktstildelingen torsdag.Han sier selskapets kunnskap om norske forhold gjør dem godt rustet til å vinne ytterligere kontrakter.- Vi vil fortsette å konkurrere om kontrakter på Johan Sverdrup. Det vil være hook ups på fase to og fremtidige hook ups på fase en, og vi vil fortsette å konkurrere. Vi har kunnskapen og er i en veldig god posisjon overalt i Norge. Vi var sterke i fjerde kvartal, på Castberg. Fjerde kvartal og første kvartal har vært fantastisk for Aker Solutions, sier konsernsjefen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også