Scott Stringer, New Yorks byrevisor, mener nå ifølge Financial Times at Facebook-grunnleggeren Mark Zuckerberg bør forlate selskapets styre, skriver borsen.dk.Dette som en direkte konsekvens av skandalen med lekkasje av 50 millioner Facebook-brukeres private informasjon til analysebyrået Cambridge Analytica.Stringer - som har ansvar for fond med pensjonsinvesteringer i Facebook for rundt 1 milliard dollar - mener ifølge avisen det er bruk for en uavhengig styreformann og tre nye uavhengige styremedlemmer med ekspertise i data og etikk, for å sikre at Facebook i fremtiden beskytter privatlivet for selskapets brukere.- Det er det 8. største selskapet i verden. Det har to milliarder brukere. Det befinner seg i et uutforsket område, og det har ikke oppført seg på en måte som gjør at folk føler seg godt tilpass med Facebook og er sikre på at deres egne data er beskyttet, sier Stringer til CNBC, ifølge Financial Times.Zuckerberg er i dag styreleder, administrerende direktør og hovedaksjonær i selskapet.Les også: Les også: