Ser fortsatt sterk konkurranse

Stolt-Nielsen ser fortsatt sterk konkurranse i COA-markedet for 2018.

- Det er fortsatt sterk konkurranse i COA-fornyelsene og aktører forsøker å sikre cargo i forkant av nybygg som skal leveres i 2018, sier konsernsjef Niels G. Stolt-Nielsen i forbindelse med selskapets presentasjon av resultatene for regnskapsmessig første kvartal 2018 torsdag, ifølge TDN Direkt.Det går frem av dagens presentasjonsmateriale at Stolt-Nielsen har fornyet 87 prosent av COAene for 2018.Under presentasjonen av foregående periodes resultater opplyste Niels G. Stolt-Nielsen at selskapet hadde fornyet 80 prosent av COAene for 2018.Videre fremkommer det av dagens presentasjonsmateriale at COA-ratene i første kvartal var ned 4,1 prosent i gjennomsnitt.I fjerde kvartal var COA-ratene ned 1,1 prosent.