Slik går det med børsene i Asia

Det er både opp- og nedturer blant de asiatiske børsene mandag.

People walk by an electronic stock board of a securities firm in Tokyo, Monday, April 16, 2018. Shares were mixed in Asia after an upbeat start to the week, with Chinese benchmarks leading the retreat. The air strikes on Syria appeared to be having scant impact on trading Monday. (AP Photo/Ng Han Guan) Koji Sasahara
Børs
Det er blandet stemning på de asiatiske børsene mandag morgen.I Japan faller Nikkei 0,18 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er opp 0,10 prosent.Shanghai Composite i Kina er ned 0,11 prosent, mens CSI 300 klatrer 0,02 prosent. Hang Seng i Hong Kong svekkes 0,36 prosent.Kospi i Sør-Korea er ned 0,20 prosent, S&P/ASX 200-indeksen i Australia stiger 0,38 prosent, og Straits Times i Singapore er opp 0,35 prosent.Samleindeksen MSCI Asia Pacific faller, og det er ifølge Bloomberg News særlig teknologiselskapene som trekker ned.OljeprisenBrent-oljen er mandag morgen opp 0,08 prosent til 74,12 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 0,01 prosent til 68,39 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 73,05 dollar fatet ved børsslutt i Oslo fredag.