Solid børsoppgang i Asia

Pilene peker oppover på de asiatiske markedene. 

A Chinese investor walks past a display showing stock prices at a brokerage house in Hangzhou in eastern China's Zhejiang province, Tuesday, Feb. 6, 2018. Asian markets were rattled Tuesday by the miseries on Wall Street, with Japan's Nikkei 225 index briefly dipping more than 7 percent, but investors seemed to be taking the gyrations in stride. (Chinatopix via AP)
Børs
De asiatiske aksjemarkedene stiger torsdag som følge av økt investorsentiment, og positive signaler fra møtet mellom Donald Trump og Japans statsminister Shinzo Abe, skriver Reuters. Nikkei-indeksen stiger 0,41 prosent til 22.248,51, mens den bredere Topix-indeksen er opp 0,26 prosent til 1.754,14. Topix-underindeksene for stål og ikke-jernholdige metaller er kraftig opp, henholdsvis 2,78 prosent og 3,06 prosent.Hang Seng-indeksen løfter seg 1,28 prosent, mens Straits Time i Singapore er opp 1,17 prosent. Shanghai Composite er også betydelig opp, og er i skrivende stund opp 0,97 prosent. Sør-Koreanske Kospi er opp 0,26 prosent, mens S&P/ASX 200 stiger 0,36 prosent.