SpareBank 1 Gruppen melder om et resultat etter skatt på 184,4 millioner kroner i 1. kvartal 2018, mot 371,5 millioner kroner i samme periode året før.Resultatet er en nedgang på 170 mill. kroner fra samme periode i fjor, da konsernet leverte tidenes beste førstekvartal, skriver SpareBank 1 i en pressemelding. Nedgangen skyldes i all hovedsak lavere finansinntekter, samt et lavere resultat i skadeforsikringsvirksomheten som følge av en kald og snørik vinter med flere skader enn i samme periode i fjor.Resultatet før skatt ble 278,2 millioner kroner, sammenlignet med 447,3 millioner kroner i fjor.Driftsresultatet ble 278 millioner kroner, mot 447 millioner kroner året før.- Samtidig har vi vekst i bestand for alle hovedproduktene i forsikringsvirksomheten. Vi er tilfredse med å levere et godt resultat i et krevende marked, sier Turid Grotmoll, administrerende direktør i SpareBank 1 Gruppen.