Avtalen omfatter omlag 25.000 mobilabonnement og totalt 35.000 aktive SIM-kort, ifølge en pressemelding fra Telia fredag.Kontrakten har en årlig estimert ramme på 40-50 millioner kroner, og er inngått for to år, med opsjon om forlengelse på inntil to nye år, opplyses det.Deltakende virksomheter inkluderer en rekke offentlige virksomheter, som Lånekassen, Bufetat, Brønnøysundregistrene, Stortinget, Statens Kartverk, UDI, Helsedirektoratet, Fylkesmannen, Statens Vegvesen, Miljødirektoratet og Tolletaten.Offentlig sektor står for nesten halvparten av det totale volumet i Phonero, og i løpet av det siste året er både Forsvaret, Skatteetaten, Oppland fylkeskommune, Hordaland fylkeskommune og Askøy kommune blitt Phonero-kunder, heter det.- Det er en fantastisk tillitserklæring at Statens innkjøpssenter har valgt Phonero som leverandør av mobiltelefonitjenester. Med over 35.000 SIM-kort i offentlig sektor er dette en av de største offentlige avtalene gjennom tidene, og vi gleder oss til å få Statens innkjøpssenter om bord, sier Jardar F. Pedersen, leder for Phonero.