Statoil vurderer å gå inn i indisk dypvanns-oppstrømsvirksomhet i partnerskap med det indiske statlig eide selskapet Oil and Natural Gas Corp. (ONGC).Det skriver nettstedet Livemint, ifølge TDN Direkt. - Vi har hatt veldig gode diskusjoner med representanter fra norske myndigheter og fra Statoil. Vi kan gjøre et langsiktig teknologi-partnerskap med dem (..), sier en høytstående indisk tjenestemann med kjennskap til utviklingen, ifølge nettstedet.Hverken Statoil eller norske myndigheter har uttalt seg i saken eller kommentert det potensielle samarbeidet. Ifølge Livemint ser Statoil også på muligheten for å investere i vindprosjekter offshore India. Dette kommer etter at det ble kjent forrige uke at Indiske myndigheter vurderer det første prosjektet av sitt slag utenfor kysten av Gujarat, vest i India.