Ivan Kverme

Subsea 7 tildelt kontrakt

Subsea 7 er sammen med Larsen & Toubro tildelt kontrakt.

Subsea 7 er ifølge en melding fra Larsen & Toubro sammen med Larsen & Toubro tildelt en kontrakt av Saudi Aramco for levering av tre gassproduksjonsmoduler (PDM), skriver TDN Direkt.Prosjektet består av engineering, innkjøp, fabrikkering, transport, installasjon og ferdigstillelse av de tre modulene, og to av disse vil bli installert av Saudi Aramco ved henholdsvis Hasbah- og Arabiyah-feltet, opplyses det.Tildelingen er ifølge nyhetsbyrået den fjerde som er blitt gitt til Subsea 7 og Larsen & Toubro, og det er på nåværende tidspunkt tre offshore-kontrakter som utføres av selskapene for Saudi Aramco under en langtidsavtale.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også