Techno-party på Wall Street

Det var IT-aksjene som gjorde det skarpest i New York tirsdag kveld.

FILE- In this Feb. 14, 2018, file photo, a Nasdaq employee works at his computer at the Nasdaq MarketSite, in New York. On Thursday, March 8, the Federal Reserve reports on household wealth for the October-December quarter. (AP Photo/Richard Drew, File) Richard Drew
Børs
De amerikanske børsene steg for andre dag på rad tirsdag, drevet av et positivt sentiment i kjølvannet av resultatslipp og solide makrotallDow Jones endte opp 0,9 prosent til 24.786,83, mens S&P 500 steg 1,1 prosent til 2.706,38. 25 av de 30 Dow-komponentene endte i grønt, mens 10 av 11 S&P-sektorer steg.Det var teknologi- og konsumentsektoren som gjorde det skarpest. Nasdaq Composite-indeksen gikk 1,7 prosent til 7.281,10.Netflix var blant de beste aksjene som inngår i S&P 500..Tesla endte uendret etter å ha bekreftet at bilprodusenten tar en pause i produksjonen av Model 3.Oljeprisen steg i forkant av publisering av amerikanske lagertall. Lettolje med mai-levering steg 0,5 prosent til 66,52 dollar på New York Mercantile Exchange, mens Brent juni-olje steg 0,2 prosent til 71,58 dollar på ICE Futures Europe.