KjøpLogg inn

Telia og Chess slås sammen

Nå slår Chess og Telia seg sammen.

Publisert 4. april 2018 kl. 11.20
Oppdatert 4. april 2018 klokken 13.11
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 147 ord

Merkevarene Telia og Chess slås nå sammen, går det frem av en melding fra Telia Norge.- Vi ønsker alle Chess-kunder velkommen til Telia. Vi kan love tilgang til mange nye spennende tjenester, som blant annet Data Boost og Svitsj, og naturligvis alle våre 64 landsdekkende butikker, sier Kjersti Jamne, leder for privatmarkedet i Telia Norge.- Alle mobilkundene beholder samme pris og datamengde som de har, og de trenger ikke å foreta seg noe eller bekymre seg for å bytte SIM-kort. Alt skjer automatisk, betrygger hun.Telia og Chess har i lengre tid vært en sammenslått organisasjon etter flyttingen av funksjoner fra Bergen til Oslo og Trondheim i 2017.«Et naturlig neste steg er å slå sammen merkevarene. Med en forenklet merkevareportefølje i privatmarkedet vil Telia Norge bli en mer fokusert virksomhet som skal ligge i forkant og utfordre på innovasjon og kvalitet for sine kunder, heter det i meldingen».