To meglerhus anbefaler Hydro-kjøp

Særlig Deutsche Bank er optimister.

Deutsche Bank og DNB Markets oppgraderer Norsk Hydro fra hold til kjøp, går det ifølge TDN Direkt frem av oppdateringer tirsdag. Førstnevnte høyner sitt kursmål fra 51 til 65 kroner, mens DNB Markets holder sitt fast på 58 kroner. - Vi ser Norsk Hydro som unik i en sektor som avkarboniseres. Vannkraftsdrevne aluminiumsverk kan se betydelig høyere marginer ettersom CO2-kostnadene gjør kostnadskurven brattere, skriver Deutsche Bank ifølge nyhetsbyrået. Aluminiumsprisen har fått seg et ordentlig oppsving i kjølvannet av Rusal-sanksjonene, og DNB Markets øyner i tillegg at begrenset nytt tilbud og potensielle Kina-reformer utgjør et potensial på mellomlang sikt.Meglerhuset mener ifølge TDN Direkt at dette veier tyngre enn nedsiden fra Alunorte.Norsk Hydro stiger 1,5 prosent til 52,46 kroner i tidlig handel på Oslo Børs onsdag.Deutsche Bank ser dermed en oppside i aksjen på 23-24 prosent fra dagens nivåer, mens DNB Markets tror den har 10-11 prosent mer å gå.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker