Transocean har en ordrebeholdning på 12,5 milliarder dollar pr 18. april 2018, opplyser selskapet i sin kvartalsvise flåteoppdatering, melder TDN Direkt. Til sammenligning var ordrebeholdningen til Transocean 12,8 milliarder dollar pr 19. februar.Av oppdateringen kommer det frem at "GSF Development Driller I" har blitt tildelt en-brønns kontrakt utenfor kysten av Australia, skriver nyhetsbyrået.For "Transocean Spitsbergen" har en kunden utøvet en to-brønns opsjon i den norske delen av Nordsjøen."Transocean Arctic" har blitt tildelt en-brønns kontrakt, pluss en-brønns opsjon i den norske delen av Nordsjøen. Petro.no har tidligere skrevet at Faroe Petroleum har tildelt "Transocean Arctic" kontrakt for boring av letebrønnen Rungne i Nordsjøen. (TDN Direkt-artikkel 01.03.18)For "Henry Goodrich" har en kunde utøvd en seks-måneders opsjon utenfor kysten av den østlige delen av Canada, opplyser Transocean.