Verdiene økte med 28 mrd. på ett år

Ivar Tollefsens svenske eiendomsselskap Heimstaden har sprøytet milliardbeløp inn i det nordiske eiendomsmarkedet de siste årene

HAS
Børs

Eiendomsinvestoren Ivar Tollefsen har bygd opp en gigantisk nordisk eiendomsportefølje, der Tollefsens private investeringsselskap Fredensborg as eier drøyt 86 prosent av aksjene i Heimstaden, skriver DN.Heimstaden oppgir at selskapet i første kvartal sitter på eiendom for 54,8 milliarder svenske kroner i Sverige, Danmark og Norge. Sammenlignet med første kvartal i 2017 har verdien av selskapets eiendeler nær doblet seg fra 29,9 milliarder svenske kroner til 58,5 milliarder kroner.Heimstadens totale verdier har dermed økt med 28,5 milliarder kroner det siste året.- Vår investeringskapasitet er sterkere og større en noensinne, hvilket gir oss mulighet til en fortsatt sterk vekst. Om interessante eiendommer og forretningsmuligheter dukker opp på vår radar kan vi handle raskt og besluttsomt, sier adm. direktør Patrik Hall i Heimstaden, til DN.I første kvartal fikk selskapet ifølge avisen et resultat før skatt på over én milliard kroner, som er nær en dobling fra samme kvartal i fjor.

eiendom
eiendomsmarkedet
ivar tollefsen
heimstaden
Nyheter
Børs