Det Kristiansand-baserte skipsmeglerhuset Westshore Shipbrokers har ansatt Inge Moy (31) som ny offshoreanalytiker etter at Inge Louise Molvær valgte å bytte jobb.Moy (31) som har en mastergrad fra NTNU innen Marine Tecnology, kommer fra InterMoor AS der han jobbet med planlegging og utføring av riggflytt og marine operasjoner.  Han har også jobbet for riggselskapet North Atlantic Drilling.   Forgjengeren til Solstad FarstadMolvær som Moy nå skal erstatte, valgte å forlate meglerhuset - etter å ha jobbet der siden 2011 - til fordel for offshorerederiet Solstad Farstad tidligere i år.- Offshore serviceskipsektoren «is in my bones». Jeg er veldig fascinert av alle dens aspekter og jeg er virkelig hektet på de daglige opp- og nedturene i denne businessen, sa Molvær til Hegnar.no da jobbskiftet ble kjent i februar.- Men etter nesten syv år hos Westshore, er en sceneendring og en sjanse til å komme ut den daglige boblen jeg befinner meg i, både spennende og, etter min mening, viktig for å fortsette å lære og å utvikle seg, reflekterte hun.Molvær trakk også frem Westshore som et veldig bra sted å jobbe. - Å forlate Westshore var ingen enkel beslutning.  Meningene mine har blitt verdsatt, jeg har blitt lyttet til, og jeg har blitt gitt frihet og fleksibilitet til å gjøre jobben på den måten jeg har ment var best, sa hun.