Yara la fredag frem et , og ble straffet med et kursfall på 2,7 prosent til 327,70 kroner.Trenden fortsetter, og aksjen er ned nye én prosent til 324,30 kroner så langt i dagens handel.- Vi var negative før tallene grunnet usikkerhet rundt volum, og det viste seg å være riktig, sa analytiker Eivind Sars Veddeng i DNB Markets til TDN Direkt.Han hevdet samtidig at .I dagens aksjerapport opprettholder DNB Markets derfor sin kjøpsanbefaling med kursmål 420 kroner.- Vi gjentar at vi venter en positiv rapport for 2. kvartal, men minner samtidig om at nyhetsbildet de neste ukene vil kunne bli preget av en sesongmessig reduksjon i ureaprisene, skriver meglerhuset.Veddeng ser dermed en oppside i aksjen på rundt 30 prosent fra dagens nivåer.Handelsbanken kutterHandelsbanken Capital Markets ser dog annerledes på saken, og kutter kursmålet fra 380 til 350 kroner, går det ifølge TDN Direkt frem av en oppdatering.Akkumulér-anbefalingen opprettholdes.- Vi ser ingen indikasjon på at inntjeningsmomentet vil snu til det positive på kort sikt, selv om førstekvartalsvolumene var ekstraordinært lave grunnet værforhold, skriver meglerhuset.