Navamedic melder om et resultat etter skatt på minus 7,3 millioner kroner i 1. kvartal 2018, mot minus 2,7 millioner kroner i samme periode året før.Resultatet før skatt ble minus 7,6 millioner kroner, sammenlignet med minus 2,7 millioner kroner i fjor.Driftsresultatet ble minus 6,6 millioner kroner, mot 0,1 millioner kroner året før.EBITDA beløp seg til minus 5,0 millioner kroner, mot 3,3 millioner kroner i fjor.Driftsinntektene beløp seg til 42,6 millioner kroner, sammenlignet med 78,2 millioner kroner i 1. kvartal 2017.- Driftsinntektene i første kvartal var i tråd med forventningene etter bortfallet av Aspen-avtalen. De nye produktene presterer godt og bidrar til en høyere bruttomargin. Den nordiske lanseringen av Mysimba er vellykket og vi får gode tilbakemeldinger fra legene og pasientene. Vi ser frem til å fortsette arbeidet med porteføljen vår, hvor vi legger til nye og spennende produkter som skal bringe ny vekst til selskapet, sier Tom Rönnlund, administrerende direktør i Navamedic.- 2018 er et viktig år for Navamedic, hvor vi fortsetter prosessen fra å være avhengig av en enkeltstående partner til å bygge en sterk såle av lisens- og distribusjonsavtaler med lengre kontraktsperioder, bedre bruttomarginer og et sterkt vekstpotensial. I tillegg har vi strømlinjeformet driften og kuttet kostnadene, sier Rönnlund