Aker BioMarine kåret til Europas mest innovative

Kjell Inge Røkkes krillselskap er kåret til Europas mest innovative selskap.

Under finalen i Europas største næringslivskonkurranse, European Business Awards, ble det norske bioteknologiselskapet, Aker BioMarine kåret til Europas mest innovative selskap.112.000 selskap fra hele Europa var med i konkurransen.- Innovasjon og menneskene i selskapet er hovedårsakene til vår suksess. I Aker BioMarine har vi talentfulle og uredde ansatte, felles for alle er at vi tør å utfordre det etablerte, samtidig som vi har sterk tro på vårt råmateriale, sier administrerende direktør i Aker BioMarine, Matts Johansen, ifølge en melding.- Samtidig bidrar vi til å forbedre menneskers og planetens helse, fortsetter han.I juryens begrunnelse heter det blant annet at «Vinneren ble kåret på grunnlag av deres ambisjon og for å ha bidratt til å utvikle et helt nytt marked. De utnytter markedsutviklingen til det fulle, fra å høste råmaterialet til å hjelpe sine kunder med å etablere deres produkter i markedet».- Vinnere i European Business Awards setter standarden for forretningsutvikling fremover. De er fremragende eksempler på vekstpotensialet for europeiske selskaper i dagens konkurranseutsatte globale marked. Suksessen de har oppnådd er vel fortjent, sier Adrian Tripp, administrerende direktør i European Business Awards.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også