Analytiker advarer – risikoen er høy

Børs

I går la Jinhui Shipping frem sine kvartalstall. Selskapet fikk et resultat etter skatt på 2,47 millioner dollar i 1. kvartal 2018, mot minus 7,97 millioner dollar i samme periode året før.Driftsinntektene beløp seg til 17,98 millioner dollar, sammenlignet med 15,30 millioner dollar i 1. kvartal 2017.I tirsdagens rapport fra Investtech får aksjen en salgsanbefaling.- Jinhui Shipping la frem kvartalsrapport mandag 28. mai. Investorene svarte med å sende kursen ned, og aksjen falt over fem prosent på høyt volum, skriver Investtech.Analytikeren minner om at aksjen ga salgssignal fra en rektangelformasjon i mars og ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Kursen befinner seg rett over støtten ved åtte kroner.Investtech mener et brudd ned, og sluttkurs under dette nivået, vil utløse et nytt salgssignal. Ved reaksjoner opp er det motstand ved 8,50 kroner på kort sikt.- Volumbalansen er negativ og momentumet er svakt. Disse forholdene svekker aksjen. Aksjen svinger i gjennomsnitt over 20 prosent på månedsbasis, så volatilitetsrisikoen er høy. Vurdering: Svak salgskandidat, avslutter Investtech.Siden nyttår har aksjen falt 8,45 prosent.

børs
investtech
jinhui shipping
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse