Analytiker: Følg med på disse aksjene

Børs

I mandagens rapport fra Investtech ber analytikeren leserne følge med på utviklingen i Odfjell Drilling og Solstad Farstad.- Odfjell Drilling har gått sidelengs mellom ca. 33,40 kroner og 39,30 kroner siden november. Den stigende trenden er nå marginalt brutt. Dette tyder på en svakere optimisme blant investorene, og en videre sidelengs utvikling mellom de nevnte nivåene indikeres. Et brudd opp vil utløse et kjøpssignal, mens et brudd ned vil være et salgssignal. Vurdering: Watch, skriver Investtech- Solstad Farstad ASA falt gjennom store deler av fjoråret. Etter sterk oppgang i desember, har kursen så langt i år gått sidelengs mellom støtte ved ca. 5,20 kroner og motstand ved ca. 6,50 kroner. Det er tilnærmet balanse mellom kjøpere og selgere, og en videre sidelengs utvikling indikeres. Positive nyheter vil kunne gi en reaksjon opp, og dersom motstandsnivået brytes, vil det utløse et kjøpssignal. Motsatt kan dårlige nyheter gi en reaksjon ned, og sluttkurser under 5,20 kroner vil være et salgssignal. Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt. Vurdering: Watch, avslutter Investtech.

børs
investtech
odfjell drilling
solstad farstad
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse