Analytikerne venter rød bunnlinje fra BW LPG

Analytikerne spår første kvartal for LPG-rederiet. 

Børs

Når BW LPG slipper sine kvartalstall kommende uke, er det ventet at selskapet fortsatt legger frem rød bunnlinje.Det viser gjennomsnittet av estimater Inquiry Financial har hentet inn for TDN Direkt blant fem analytikere.Ifølge konsensus venter analytikerne et resultat på minus 28 millioner dollar i 1. kvartal 2018, og t/c-inntekter på 67 millioner dollar. Driftsresultat ventes på minus 15 miillioner dollar, mens konsensus for EBITDA ligger på 16 millioner dollar.Ved utgangen av april nedgraderte DNB Markets synet på LPG-shipping-sektoren til nøytral fra kjøp.  Pareto Securities svarte med å nedjusterte  kursmålet på aksjen fra 44 til 38 kroner.- Med den positive påvirkningen fra COAer borte er BW LPG fra nå av eksponert til det samme spotmarkedet som alle andre, og fokus på balansen vil nå bli skarpere, skrev meglerhuset.

bw lpg
Nyheter
Børs