Anders Holmgren får sparken i Cherry

- Anders Holmgren er ikke i stand til å utføre sine plikter mens han står overfor anklager om alvorlig insiderhandel, sier styreleder Morten Klein.

Børs

Styret i Cherry AB har besluttet å avslutt Anders Holmgrens ansettelse som administrerende direktør og konsernsjef for Cherry, går det frem av en pressemelding fra selskapet.Holmgren forlater dermed Cherry med umiddelbar virkning, og jakten på hans arvtager er i gang.- Anders Holmgren har gjort verdifulle bidrag som administrerende direktør i Cherry, men er ikke i stand til å utføre sine plikter mens han står overfor anklager om alvorlig insiderhandel. Styret har i dag besluttet å avslutte hans stilling som administrerende direktør, sier styreleder i Cherry Morten Klein i en kommentar, og fortsetter:- I forbindelse med dette vil Anders Holmgren også gi seg som styremedlem i Cherrys datterselskaper.Gunnar Lind - som midlertidig ble satt inn som administrerende direktør etter anklagene - vil bli i stillingen til ny sjef er på plass, heter det.Lind var administrerende direktør i Cherry fra 2006 til 2011, og er i dag styremedlem og ordfører i styrets revisjonskommité.

morten klein
cherry
spillselskap
Nyheter
Børs