Både opp og ned i Asia

Mark Schiefelbein

Men analysesjef tror mest på nedtur.

Wall Street falt kraftig mot slutten og endte ned onsdag etter rentedommen fra Federal Reserve, som hinter om høyere inflasjon fremover.Investorene er spente på handelssamtalene mellom USA og Kina på torsdag og fredag.USA og Kina møtesEn amerikansk delegasjon ledet av finansminister Steve Mnuchin og handelsminister Wilbur Ross har ankommet Beijing for møte med sine kinesiske motparter.- Stemningsmusikken som kommer ut er ikke veldig god, ettersom USAs delegasjon understreker de vil returnere tidlig hvis de ikke øyner utsikter til fremgang, skriver analysesjef for Asia- og Stillehavsregionen i ING, Robert Carnell, ifølge CNBC i et notat.- Dette kan bevege markedet i enhver retning, men mest trolig ned, legger han til.I Kina stiger likevel large cap-indeksen CSI 300 0,9 prosent, mens Shanghai Composite legger på seg 0,8 prosent. «Down under» steg Sydney-børsen 0,8 prosent.Hang Seng faller dog én prosent i Hong Kong, og i Seoul trekker Kospi-indeksen ned 0,6 prosent. Finans og teknologi tynger.Asia-oversikten her.