Ivan Kverme

Bikket milliarden i rekordår

Mads Syversen og meglerhuset Arctic Securities har gjort sitt beste år noensinne og merker et stemningsskifte i finansmarkedene.

Det er høy stemning på meglerhuset Arctic Securities’ kontorer i Haakon den syvendes gate i Vika i Oslo sentrum. De ansatte har hatt sitt beste år noensinne, skriver DN.De nådde en omsetning på over en milliard kroner og satt igjen med 207 millioner kroner i resultat. Meglerhuset delte ut rekordhøye 119 millioner kroner i utbytte til eierne.- Det er vårt beste år. Jeg er stolt og tilfreds med innsatsen for jeg hadde en målsetning om å nå en milliard kroner i omsetning og det har vi klart, sier toppsjef og gründer Mads Henrik Syversen i Arctic, ifølge avisen.- Vi gjorde over 130 transaksjoner i 2017 og det er et krevende antall hvis du deler det på antall arbeidsdager, legger han til.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også