Blandet stemning på børsene i Asia

Det er variert utvikling på Asia-børsene mandag morgen.

Eugene Hoshiko
Børs

Fallende oljepriser har ifølge Bloomberg News lagt en liten demper på Asia-børsene mandag morgen, men de fleste stedene er det likevel positiv utvikling.I Japan stiger Nikkei 0,03 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er ned 0,21 prosent.Shanghai Composite klatrer 0,18 prosent, og Hang Seng i Hong Kong er opp 0,56 prosent.Kospi i Sør-Korea stiger 0,66 prosent, etter nye samtaler om et mulig toppmøte mellom Nord-Korea og USA.S&P/ASX 200-indeksen i Australia er ned 0,57 prosent, mens Straits Times i Singapore er opp 0,36 prosent.OljeprisenBrent-oljen er onsdag morgen ned 1,83 prosent til 75,07 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 2,49 prosent til 66,19 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 76,65 dollar fatet ved børsslutt i Oslo fredag.Oljeprisene har falt markert over helgen, samtidig som Saudi-Arabia og Russland ifølge TDN Finans sier de er klare til å øke produksjonen.

asia
nikkei
topix
shanghai composite
hang seng
Nyheter
Markedskommentarer
Børs