Boligseksjonen til Albuskjell er til salgs for 2,5 mill.

- Vi har aldri solgt noe som dette før, sier Vegard Henaug, direktør i Integrated Cooperative Solutions.

Børs

Nå er boligseksjonen til den nedlagte plattformen Albuskjell til salgs med en reservasjonspris på 2,5 millioner, skriver sysla.no.- Vi har aldri solgt noe som dette før. Vi har gjort auksjoner for flere oljeselskaper tidligere, og alltid vært oljerettet, men dette er nytt også for oss, det sier Vegard Henaug, direktør i Integrated Cooperative Solutions til nettstedet.Selskapet står for auksjonen av boligmodulen. Selger av den 1200-tonn tunge boligseksjonen, som opprinnelig sto fastmontert på plattformen Albuskjell, er Albuskjell AS i Orkanger.Modulen ble i 2007 taksert til å ha en teknisk verdi på 75,5 millioner kroner. Anslåtte byggekostnader ble den gang satt til 112 millioner kroner, skriver Sysla.no.

plattform
bolig
oljeplattform
Nyheter
Børs