BW Offshore kjemper om storkontrakt med Petrobras

BW Offshore er an av flere selskaper som ventes å legge inn bud. 

Foto: BW Offshore
Børs

Flere aktører ventes å legge inn anbud på tre medium store FPSOer som er ventet å gå i drift for Petrobras i 2021, skriver Upstream, ifølge TDN Direkt. Kilder sier til bransjeavisen at flere FPSO-selskaper overveier å legge inn bud den 20. juni for to FPSOer for Marlim-feltet, samt en FPSO til Parque das Baleias i Campos-bassenget.De to fremtidige FPSOene på Marlim-feltet vil bli chartret i 25 år, ifølge nyhetsbyrået. Disse vil håndtere henholdsvis 70.000 og 80.000 fat olje pr dag, samt syv og fire millioner kubikkmeter pr dag med naturgass.Fartøyet på Parque das Baleias vil bli chartret i 22 år og vil ha en kapasitet på 100.000 fat olje pr dag, og fem millioner kubikkmeter pr dag med gassIfølge Upstream inkluderer listen av aktører Bumi Armada, BW Offshore, Bluewater, Exmar og Teekay Offshore.

bw offshore
petrobras
fpso
brasil
Nyheter
Børs