Christiania Securities: Indikerer fall på 30 prosent

Aksje ligger i en lang og svak fallende trend, hevder analytikerne i Christiania Securities.

Børs

«Commerzbank ligger i en lang og svak fallende trend, og etter test av tak i denne trenden har aksjen brutt ned gjennom nakkelinjen på en omvendt hode-skuldre-formasjon som indikerer målkurs 6,70 euro», heter det i en fersk kommentar fra Christiania Securities.At bruddet dessuten kom på høyt volum, styrker ifølge analytikerne salgssignalet.Formasjonens målkurs ligger 29,9 prosent under fredagens sluttkurs på 9,56 euro.«I tillegg ser vi at 50 dagers glidende snitt har krysset under både 100- og 200-dagers snittet. 100-dagers glidende snitt er nær ved å møte 200-dagers snittet. Dersom 100-dagers snittet krysser under 200-dagers snittet har vi en klassisk «bearish» stabel med 50 nederst, deretter 100 og 200-dagers snitt øverst», skriver analytikerne.De mener RSI ligger i en fallende trend, noe som bekrefter den negative tendensen i aksjen.«Nakkelinjen i IHS-formasjonen ligger rett over motstand ved 10.00 euro. Det ligger også noe motstand rundt 9.60, mens 9.25 og 8.30 er nærmeste støttenivåer», avslutter analytikerne.

christiania securities
aksjeanalyse
aksjetips
meglerhus
Nyheter
Børs