De norske aksjene i USA og Canada

Trump-skuffelse påvirket markedene negativt. Slik gikk det med de norske aksjene i USA og Canada torsdag kveld.

Børs

De amerikanske børsene så rødt torsdag.Dow Jones falt 0,30 prosent til 24.811,76, Nasdaq marginale 0,02 prosent til 7.424,43, mens den bredere S&P 500-indeksen gikk tilbake 0,2 prosent til 2.727,76.Investorene likte ikke at president Donald Trump avlyste toppmøtet med Nord-Korea.- Jeg tror ikke investorer kan beskyldes for å tenke at møtet ville gå som planlagt. Det er knyttet til en rekke ting, inklusive handelssamtalene med Kina, sier investeringsdirektør Jack Ablin i Cresset Wealth Advisors til CNBC.Tidligere i dag varslet også det amerikanske handelsdepartementet at en utredning av importtoll på biler er igangsatt.

de norske aksjene i usa og canada
wall street
usa
Nyheter
Børs