De norske aksjene i USA og Canada

Den uavklarte politiske situasjonen i Italia la en demper på markedene. Slik gikk det med de norske aksjene i USA og Canada.

Børs

Det var langt mellom lyspunktene på New York-børsene tirsdag kveld, etter langhelg. Dow Jones falt 1,6 prosent (392 punkter) til 24.361,45, mens S&P 500 endte ned 1,2 prosent til 2.689,86.Nasdaq kunne vise til en nedgang på 0,5 prosent til 7.396,59.Den uavklarte politiske situasjonen i Italia legger en demper også på Wall Street.President Sergio Mattarella har hindret de EU-skeptiske partiene Femstjernersbevegelsen (M5S) og Ligaen i å danne ny regjering. Dermed kan det gå mot nyvalg til høsten.– Valget vil minne om en folkeavstemning om EU og euroen, sier Francesco Galietti fra konsulentselskapet Policy Sonar til nyhetsbyrået Reuters.

de norske aksjene i usa og canada
wall street
usa
Nyheter
Børs