Dette skjer i dag - fredag

Vi får nye signaler om tilstanden i norsk økonomi. Og: riggselskap legger frem tall.

Børs

Resultater, NorgeArendals FossekompaniOdfjell DrillingB2HoldingVi tar også med at Spectrum og B2Holding avholder ordinær generalforsamling.Makro, Norge (SSB)Godstransport med lastebil over grensen, 1. kvartal 2018Betalingsstrømmer mellom Norge og utlandet, 1. kvartal 2018Byggeareal, april 2018, foreløpige tallArbeidskraftundersøkelsen (AKU), sesongjusterte tall, mars 2018To timer senere kommer også tall for norsk forbrukertillit i mai.Vi tar også med lønnsforhandlingene mellom Rederiforbundet og ansatte på flyterigger.Makro, utenlandsTyskland (10:00), IFO-indeksen, maiStorbritannia (10:30), BNP foreløpig, 1. kvartalUSA (14:30), Varige goder foreløpig, aprilUSA (16:00), Michigan-indeksen endelig, maiKilder: Oslo Børs, SSB, TDN Direkt

ssb
Nyheter
Børs