DNB Markets høyner i Bakkafrost

Det er på tide med en revurdering.

Aliøki - Funningsfjørður A-71. Foto: Bakkafrost HeinesenMyndir
Børs

DNB Markets har reagert på gårsdagens Bakkafrost-rapport med å høyne kursmålet fra 410 til 430 kroner.Dette går frem av dagens aksjerapport fra meglerhuset, som samtidig gjentar sin hold-anbefaling av aksjen.I sjømatsektoren for øvrig har både Austevoll Seafood, Lerøy Seafood og Norway Royal Salmon lagt frem tall i dag, mens Marine Harvest kommer i morgen.- For samtlige av de fire øvrige (utenom Bakkafrost) har vi før evt. endringer kjøpsanbefalinger. Med sjømatindeksen opp over 50 de siste tre månedene og nivåer på aksjene som allerede reflekterer en verdsettelse rundt dagens kursmål er tidspunktet imidlertid gunstig for en ny vurdering basert på oppdateringene fra selskapene, skriver DNB Markets.- Etter en første gjennomgang ser dagens rapporter fra både Austevoll, Lerøy og Norway Royal Salmon ut til å ligge på den positive siden av konsensus, legger meglerhuset til.Bakkafrost åpner ned 2,6 prosent i tirsdagens handel. Lerøy Seafood faller 0,9 prosent, mens AUstevoll Seafood og Norway Royal Salmon er opp hhv. 0,8 og 0,3 prosent.

bakkafrost
lerøy seafood
austevoll seafood
dnb markets
Nyheter
Aksjeanalyse
Sjømat
Børs
Aksjeanalyse