DNB Markets og Nordea Markets tar grep

FILE - In this October 2008 file photo, farm-raised Atlantic salmon move across a conveyor belt as they are brought aboard a harvesting boat near Eastport, Maine. With the stocks of wild Atlantic salmon having been reduced to dangerously low levels, farm-raised Atlantic salmon have become a popular food staple. (AP Photo/Robert F. Bukaty, File) Robert F. Bukaty

DNB Markets og Nordea Markets ser nærmere på Salmones Camanchaca.

DNB Markets oppjusterer ifølge et notat kursmålet på Salmones Camanchaca til 65 kroner per aksje fra tidligere 56 kroner per aksje, skriver TDN Direkt.Analytikerne gjentar en kjøpsanbefaling.Meglerhuset høyner estimatet for resultat per aksje i 2018 med ti prosent.Analytikerne viser blant annet til at ledelsen opprettholdt guidingen knyttet til samlet volum både for 2018 og 2019, i tillegg til at marginen per kilo for ørret lå rundt 42 prosent over forventningene, og at tallene for utsetting av laksesmolt i den samlede chilenske industrien bekrefter begrenset vekst innen sektoren.Les også: Salmones Camanchaca økte overskuddetNordea Markets endrer ifølge nyhetsbyrået sine estimater marginalt i etterkant av Salmones' kvartalsrapport, og gjentar en kjøpsanbefaling med tilhørende kursmål på 70 kroner per aksje.


Les også