DNB Markets ser oppside i B2Holding

DNB Markets anbefaler fortsatt å kjøpe aksjen. 

Børs

B2Holding la frem knalltall tidligere fredag morgen, hvor fasiten viste en topp- og bunnlinje på 646 og 152 millioner kroner i 1. kvartal 2018. DNB Markets hadde på forhånd ventet inntekter og et resultat på 618 og EBITDA på 332 millioner kroner. - Brutto innkrevd beløp gjennom Q1 er allerede tidligere kommunisert å ha vært på 775 millioner kroner og samtidig ble det også informert at selskapet i kvartalet hadde overtatt gjeldsporteføljer for like under 1.5 milliarder kroner, skriver DNB Markets i en kommentar.- Selskapet gjorde i mars en emisjon på kurs 20.25 kroner per aksje og har etter utløpet av kvartalet i tillegg fått på plass betydelige nye lånefasiliteter. Det innebærer at fokus i forbindelse med dagens presentasjon blant annet vil være på ledelsens forventninger til veksttakten fremover, skriver meglerhuset.DNB Markets har en kjøpsanbefaling på B2Holding med et kursmål på 24 kroner, tilsvarende en oppside på 26 prosent.Fredag omsettes aksjen for 19 kroner på Oslo børs, opp 2,93 prosent. 

b2holding
dnb markets
Nyheter
Børs