Egil Stenshagen har 1,7 milliarder i tre aksjer

Investoren tjente i fjor 419 millioner kroner på Oslo Børs.

Ivan Kverme
Børs

Egil Stenshagen har sammen med sønnen Jørgen Stenshagen og den tidligere oljeserviceanalytikeren Kjetil Garstad i spissen som forvaltere, sopet inn store summer på Oslo Børs. I 2017 Stenshagen 419 millioner kroner på Oslo Børs. - Vi er svært fornøyd med fjoråret, helt topp. 90 prosent av det vi tjener kommer fra aksjeinvesteringer på Oslo Børs. Jørgen og Kjetil gjør en utrolig jobb. Vi hadde 21 prosent avkastning på aksjene vi har investert i og har hatt gjennomsnittlig 25 prosent årlig avkastning de siste åtte årene, sier Stenshagen, til DN.Stenshagen Holding oppnådde i 2017 et resultat før skatt på 419 millioner kroner, opp fra 342 millioner kroner året før. Driftsinntektene endte på 1.224 millioner kroner, mot 1.116 millioner kroner. Ifølge DN har Stenshagen investert 2,5 2,5 milliarder kroner på Oslo Børs, av en egenkapital på 2,7 milliarder kroner. 1,7 milliarder kroner er spyttet inn i Bank Norwegian, B2 Holding og Protector forsikring.- 90 prosent av det er i aksjer. Vi ser ikke noen bedre muligheter enn å ha pengene på Oslo Børs, sier Stenshage til avisen.  

egil stenshagen
Nyheter
Børs