Energisektoren senker Wall Street

Energisektoren trekker ned på New York-børsene fra start.

Børs

De amerikanske børsene faller start, med energisektoren i spissen. Etter fem minutters handel er Dow Jones ned 0,2 prosent til 24.763, mens S&P 500 faller 0,2 prosent til 2.722.Nasdaq står i minus 0,1 prosent til 7.419.Trump, igjenPresident Donald Trump uttrykker håp om fred og kaller Nord-Koreas svar på det avlyste møtet med USA for «varmt og produktivt».– Veldig gode nyheter å motta den varme og produktive uttalelsen fra Nord-Korea. Vi vil snart se hvor dette fører, forhåpentligvis til en lang og varig framgang og fred. Tiden (og talent) vil vise, tvitret president Donald Trump rundt 14.15 norsk tid.OljeRussland og Saudi-Arabia planlegger å øke oljeproduksjonen i tredje kvartal, opplyser representanter for de to landenes myndigheter.– Hvis vil i fellesskap kommer fram til at det er nødvendig å øke forsyningen, vil det sannsynligvis skje fra tredje kvartal, sier den russiske oljeministeren Aleksander Novak fredag.OrdreTall fra USA viser at ordreinngangen for varige goder falt med 1,7 prosent i april. Det var ventet et fall på 1,4 prosent.

usa
wall street
Nyheter
Børs