FILE- In this March 29, 2018, file photo the logo for Facebook appears on screens at the Nasdaq MarketSite in New York's Times Square. Many companies large and small are updating their privacy policies and service terms to comply with upcoming European Union rules governing data and privacy. In preparation for GDPR, Facebook in March updated its privacy controls in hopes of making them easier to find and understand. (AP Photo/Richard Drew, File) Richard Drew

Facebook blar opp for norsk vindkraft

Facebook kjøper hele produksjonen fra tre vindprosjekter i Bjerkreim i Sørvest-Norge.

Facebook kjøper ifølge en melding hele produksjonen på 294 MW fra tre vindprosjekter i Bjerkreim i Sørvest-Norge fra Luxcara i en langsiktig avtale.Det svenske energiselskapet Vattenfall har inngått avtale om å overføre og balansere kraften.- Vi er glade for partnerskapet med Vattenfall i vårt hittil største prosjekt innen fornybar energi i Europa. Disse prosjektene kommer til å øke vindkraftproduksjonen i det nordiske elsystemet og gi en hundre prosent fornybar løsning til våre datasentre i Odense i Danmark og Luleå i Sverige, sier Vince Van Son, kommersiell direktør for energi og infrastruktur i Facebook, ifølge meldingen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også