Femdobling for Nordic Choice Hotels

- Det var rett og slett «best ever», sier konsernsjefen i Peter Stordalens hotellkjede. 

Børs

- Vi investerer og avskriver så mye at vi forholder oss til ebitda som nøkkeltall. Og det viser at vi har lagt bak oss nok et rekordår. Det var rett og slett «best ever», sier konsernsjef Torgeir Silseth (54), til DN.Det er første gang hotellkjeden femdobling fra 25 millioner kroner i fjor.- Første tertial har rett og slett vært fantastisk. Alt går i riktig retning. Trondheim har vært fantastisk, Helsingfors og Oslo det samme. Det koker i København og selv i Stavanger har vi nå en pen forbedring etter en tøff periode etter oljeprisfallet. Det gjør at vi i år forventer at vi vil passere en milliard i ebidta-resultat for første gang, sier Silseth til avisen.For 2017 fikk Nordic Choice Hotels et resultat på 277 millioner kroner, sammenlignet med 288 millioner kroner i 2016. Omsetningen økte til 9,92 milliarder, fra 9,10 milliarder året før. 

nordic choice hotels
petter stordalen
Nyheter
Børs