Gigantrederi ansetter for første gang på mange år

Gigantrederiet Solstad Farstad varslet ny nedbemanningsrunde. Nå ansetter firmaet igjen.

– Tidlig i januar lå vi an til en bemanningsreduksjon, og sendte ut varsling om at inntil 30 kunne miste jobben. Det ble reversert kort tid etter, da vi så at det ble mer aktivitet enn vi trodde, sier HR-direktør Per Stange i Solstad Farstad til Sysla.Overfor nettstedet sier Stange at Solstad Farstad er i en situasjon der det må rekruttere nye arbeidere.– Vi rekrutterer til alle typer stillinger, bortsett fra de aller høyeste, sier Stange om rekrutteringen som markerer et skifte etter flere år med nedbemanning.Ifølge Sysla reduserte rederiene Solstad Offshore og Farstad Shipping med henholdsvis 500 og 700 personer fra 2013 til 2016, som etter sammenslåingen i 2017 ble hetende Solstad Farstad.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også