Harald James Otterhaug har tjent 62 millioner på to år

Hedgefondforvalter Harald James Otterhaug tjente 21 millioner kroner i sitt private investeringsselskap i fjor.

Børs

Forvalter Harald James Otterhaug i Oslo Asset Management har de siste to årene tjent rundt 62 millioner kroner i sitt private selskap HJO Invest, skriver DN.Ifølge avisen forvalter Otterhaug hedgefondet AAM Absolute Return Fund, og har i flere år levert solid avkastning for fondets investorer.Men i I 2017 ble fondet slått av Oslo Børs og de fleste verdensbørser. DN viser til at mens hovedindeksen i Oslo steg over 33 prosent i løpet av fjoråret ga Otterhaugs AAM-fond 3,4 prosent i avkastning, som gav en resultatsvekkelse - og nær halvering fra fjoråret i Otterhaugs private investeringsselskap HJO Invest as.Resultat før skatt falt fra 40,5 millioner kroner i 2016 til 21,4 millioner kroner i 2017.Otterhaug ønsker ikke å kommentere resultatene i sitt private selskap til DN.

oslo asset management
harald james otterhaug
aam absolute return fund
hjo invest
Nyheter
Børs