ice rendyrker virksomheten

Rasmussengruppen stemmer for.

Børs

ice group har akseptert et tilbud om å selge sin 30 prosent eierandel i Nextel Holdings til AI Media Holdings (NMT) (Access Industries) for 70 millioner dollar i kontanter, går det frem av en børsmelding.Ytterligere fem millioner dollar kan bli utbetalt, hvis visse vilkår oppnås.Rasmussengruppen (som er største aksjonær med 23,51 prosent eierandel) og andre nøkkeleiere har allerede stemt for transaksjonen.Vil skille utI tillegg foreslår ice group å skille ut sin internasjonale virksomhet, bestående av eierandeler i Indonesia, Filippinene og Brasil.Som et resultat vil det fremtidige konsernet bestå av virksomhetene i Norge, Sverige og Danmark.Blir utskillelsen godkjent, vil dagens eiere i ice group AS motta én aksje i den utskilte virksomheten for hver aksje de eier i ice group AS.Endrer strukturVidere blir det foreslått at konsernstrukturen endres, slik at ice group AS (som handles på N:OTC-listen) vil eie 100 prosent av den skandinaviske virksomheten.Dagens eiere i AINMT Holdings AB vil være i stand til å bytte sine aksjer i aksjer i ice group AS.Hele meldingen her. Vekst, men veldig rødtSamtidig melder ice group om et resultat etter skatt på minus 260,8 millioner kroner i 1. kvartal, mot minus 223,6 millioner kroner i samme periode i fjor.Resultatet før skatt gikk fra minus 220,3 til minus 258,3 millioner kroner.Driftsresultatet ble negativt med 210,3 millioner kroner, mot minus 166,1 millioner kroner i 1. kvartal 2017.Driftsresultatet før av- og nedskrivninger (EBITDA) gikk fra minus 80,6 millioner kroner til minus 125,9 millioner kroner.Selskapet forteller at 2018-regnskapet har blitt belastet med engangseffekter, som har påvirket negativt med 29 millioner kroner.Totale driftsinntekter steg fra 295,1 til 390,0 millioner kroner. Service-inntektene steg 28 prosent, fra 280,9 til 360,7 millioner kroner.Rapporten her.

telekom
ice group
ainmt holdings
Nyheter
Børs