Eivind Yggeseth

Induct entrer Storbritannia

- Et betydelig steg, sier toppsjefen.

Merkur Market-noterte Induct har inngått sin første avtale med det britiske helsevesenet (NHS - National Health Service).Portsmouth Hospitals NHS Trust er først ut i England med å starte bruk av Inducts nye klikkbaserte plattform, går det frem av en børsmelding.Inducts første kunde i Storbritannia krevde ifølge meldingen et system som kan styre og overvåke pasientenes fremgang, så vel som forbedre kommunikasjonen mellom de involverte i pasientbehandlingen.- Det er et betydelig steg for Induct, når det gjelder både samarbeidet med NHS og utviklingen av applikasjoner for vår nye klikkbaserte plattform med Google Advertising. Vår suksess i sykehussektoren her i Norge blir nå kopiert i England, ser Induct-sjef Alf Martin Johansen i en kommentar.Induct falt 2,2 prosent til 8,80 kroner i onsdagens handel på Merkur Market.Tvenge er størstAksjonærlisten i Induct inneholder fortsatt flere finanskjendiser.Øystein Tvenge er største aksjonær med 8,06 prosent av aksjene. Broren Torstein er 5. størst med sine 3,44 prosent.Kari Stautland, mangeårig storaksjonær i Opera, er 9. største aksjonær med sine 3,14 prosent og 266.552 aksjer.På 16. plass med 100.000 aksjer finner vi Delray Trading, et selskap Arne Blystad eier sammen med Hermann Refsum Flinder.Flinder eier også 58.823 aksjer gjennom selskapet Camaca.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også