Innsiden slo børsen

Frontline er i siget.

Linus Sundahl-Djerf
Børs

Innsideporteføljen steg 2,02 prosent i årets 18. uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs la på seg 0,17 prosent.Innsiden tar dermed litt inn igjen på børsen, som likevel holder ledelsen med 5,96 vs. 3,11 prosent oppgang hittil i år.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Fire av fem slo børsenFire av fem aksjer i porteføljen gjorde det bedre enn børsen.Sterkest gikk Saferoad, med en oppgang på 5,4 prosent.Entra bidro med å stige 4,2 prosent, mens nykommeren DNB la på seg 1,6 prosent.Ocean Yield klatret 1,3 prosent.Ukens eneste taper var Frontline - ned 2,5 prosent.Aksjen er nå ned 0,6 prosent siden den ble tatt inn for en måned siden.Frontline-revansj?Siden innsideporteføljen ble frosset klokken 12:00 fredag, har Oslo Børs steget rundt 0,8 prosent.DNB har i samme periode klatret til 152,90 kroner, det vil si 0,7 prosent.Saferoad har på sin side gått tilbake 4,2 prosent i perioden, og tynges blant annet av dagens kvartalstall.Entra står i skrivende stund i 115 kroner, etter en nedgang på 1,2 prosent.Ocean Yield er ned 2,7 prosent siden Finansavisen frøs kursen sist, mens Frontline er opp 5,5 prosent.

oslo børs
frontline
dnb
ocean yield
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Næringseiendom