Instabank inngår samarbeid med Eplehuset

Lanserer finansieringsløsningen Eplehuset Oppdatert.

Børs

Instabank og Eplehuset går sammen om å lansere den nye finansieringsløsningen Eplehuset Oppdatert.Den nye løsningen skal gjøre at kundene til enhver tid skal ha tilgang til de nyeste Apple-produktene – iPhone, iPad, Apple Watch og Mac-maskiner – mot en fast månedspris.Samarbeidet gjelder alle Eplehusets butikker rundt om i landet, og innebærer at forbrukerne kan bytte inn sine produkter innen en avtalt tid for en fast månedspris.Konsernsjef Robert Berg i Instabank ønsker med det nye konseptet å ta høyde for den nye utviklingen der forbrukerne stadig oftere ønsker å skifte ut sine produkter for å ha det nyeste på markedet, i og med at det hele tiden kommer noe nytt. -De eldre modellene som blir byttet inn blir reparert og solgt på nytt, og det betyr god resirkulering av forbrukerelektronikk. Dette er noe vi håper vi kan benytte oss av på flere områder, sier han, og uttrykker samtidig stor glede over den nye samarbeidspartneren.- Fokuset ligger på forbrukerne, og vi er glade over samarbeidet med Eplehuset, som vi anser som en sterk partner som jobber både bevisst og målrettet, forteller Berg.Espen Berger, kjedesjef på Eplehuset, mener den nye løsningen vil være interessant for mange kunder, og uttrykker også stor tro på det ferske samarbeidet med Instabank.- Det handler ikke lenger om å kjøpe kun enkeltprodukter, nå kan man skreddersy sin egen teknologipakke. Vi mener fleksibiliteten og mulighetene man får med Eplehuset Oppdatert er det som gjør produktet unikt, og derfor vil være en interessant løsning for mange. Og ved lansering av et nytt produkt betyr det mye å ha med positive, fremoverlente samarbeidspartnere som er villige til å være med å utvikle ny teknologi. Det setter vi stor pris på, og vi ser frem til å bygge opp dette produktet sammen med Instabank, sier han.

instabank
robert berg
eplehuset
apple
iphone
eplehuset oppdatert
Nyheter
Børs