Investorer selger til stadig lavere kurser for å komme seg ut av aksjen

Børs

I onsdagens rapport fra Investtech anbefales kjøp av aksjer i NRC Group mens Arcus får en salgsanbefaling.Ser økt optimisme- NRC Group ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang. Aksjen har steget kraftig etter å ha gitt kjøpssignal fra en formasjon for et par uker siden. Kursen har nå brutt opp gjennom motstanden ved cirka 60,60 kroner, noe som åpner for videre oppgang. RSI over 70 viser at momentumet i aksjen er sterkt positivt. Volumbalansen er også positiv. Dette styrker aksjen på kort sikt. NRC Group er positiv på innsidehandler etter at flere innsidere har kjøpt aksjer i april og mai. Vurdering: KjøpskandidatStadig lavere kurser- Arcus ASA ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Det viser at investorer over tid har solgt til stadig lavere kurser for å komme seg ut av aksjen, og videre nedgang innenfor trenden indikeres. Aksjen har brutt ned gjennom støtten ved cirka 41,50 kroner. Dette bekrefter den fallende trenden. Videre nedgang er dermed signalisert. Det er nå motstand ved 41,50 kroner ved reaksjoner tilbake. Det er lite støtte under dagens nivå, noe som øker risikoen. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.

børs
investtech
nrc group
arcus
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse