Klaveness ekspanderer

Åpner kontor i Dubai.

Børs

Rederigruppen Torvald Klaveness ekspanderer sin internasjonale tilstedeværelse ved åpne nok et nytt utenlandskontor.Denne gangen i Dubai. At det ble nettopp Dubai er ikke overraskende da rederiet i en 14 dagers periode åpnet et midlertidig kontor der i februar.- En tilstedeværelse i regionen med et fullverdig kontor har ligget i kortene en stund, og veksten i aktiviteten vår på tørrbulksiden de siste årene har gjort denne beslutningen mer avgjørende, skriver rederiet i en melding.Byens geografiske beliggenhet trekkes frem som en stor fordel.- Mens vi fokuserer på å bygge enda sterkere relasjoner med våre kunder, og fortsetter å skape verdi for våre kunders forretninger vil kontoret i Dubai ha fordelen av nærhet til kunder, og kunne betjene dem i deres egen tidssone.Det nyåpnede Dubai-kontoret skal ledes av Abhishek Karnawat, som har tiårs erfaring fra Klaveness-rederiet, og med seg på laget får han Suhrid Bose som også har flere års erfaring fra det norske rederikonsernet.Dubai-teamet vil ha et kommersielt fokus på tørrbulk, men det opplyses at de andre to forretningsområdene – digitale løsninger og kombinasjonsskip – naturlig nok også vil dra nytte av tilstedeværelsen i Dubai.- Vi ser frem til suksessen med dette kontoret som supplerer vår nåværende kommersielle tilstedeværelse i Singapore og Shanghai.I tillegg til hovedhovedkontoret på Lysaker i Oslo, og kontorene i Singapore, Shanghai og nå Dubai, har rederiet virksomhet i Manila og Rio de Janeiro.

torvald klaveness gruppen
klaveness
dubai
tørrbulk
Nyheter
Shipping
Børs